ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oprit pe trecerea de pietoni, un șofer sare să o bată pe o tânără care i-a atras atenția că parcarea sa nu este regulamentară și îi încurcă pe pietoni.

Irina Zamfi povestește pe Facebook că, în zona Romană, mai exact la ASE, un șofer a oprit pe trecerea de pietoni, iar ea, încercând să-i vorbească despre Codul Rutier s-a ales cu o rafală de înjurături.

„Sunteți pe trecerea de pietoni"/„Așa, și?"/„Codul Rutier vă interzice"/„Și n-ai loc de mine sau ce"/„Eu cred că încălcați legea"/„Fă, cobor la tine și-ți f** una!"

„Eu scot telefonul, îi fac o poză. Vedeți cum e coborât lângă mașină, venind hotărât să-mi „f*** una". „Sigur, vă rog!". Eram cu telefonul la ureche, formam numărul poliției. Se urcă în mașină, trăgând o ultimă înjurătura, mai complexă, cu morți și același f****”, scrie bucureșteanca în postarea sa.

„Dacă e ceva ce mă enervează absolut cel mai tare la șoferii nesimțiți este „și n-ai loc de mine?" și „dar toți fac asta!". B 169 WTX, o să mă pomenești în curând”, adaugă ea.