ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 

Invitat la Realitatea TV, Florin Călinescu a vorbit despre mai multe teme arzătoare. Printre acestea s-au aflat şi homosexualii. 

Fostul realizator tv a declarat că peste 100 de ani oamenii normali, adepţii familiilor tradiţionale, vor fi scoşi în afara legii: "De ce să nu fac și eu dragoste cu o clanță, să mă m***** în Piața Victoriei când trece premierul, oricare ar fi el? De ce să nu fac sex cu un copil de 6 ani? De ce să n-am voie? Vă spun eu că în 100 de ani bărbații care se iubesc cu femei vor fi scoși în afara legii, vor fi ținuți în cuști. Vor fi considerați învechiți care se opun progresului".
Călinescu a vorbit şi despre Victor Ponta, susţinând că premierul este singur în partid, iar în termeni de reprezentare, este premierul familiei sale. 

”Victoraș este premierul familiei lui, unde înțeleg că nu mai este atât de cocoș, de mai multă vreme și are problemele lui. După care a prins partidul într-o lipsă de identitate crasă și atunci el e singur. Ponta este singur în partid. Nu are cu cine sa vorbească. Deci el nu mai are cu cine să vorbească în partid și e lider absolut, nu mai are cine să îi spună e bine sau nu e bine ce faci. Deci a prins un moment fantastic”, a spus actorul.

Pe de altă parte, Călinescu a notat că Ponta a reușit să scape de Dragnea, după condamnare: ”A plecat băiatul ăsta adorabil, Liviu Dragnea. El este un Errol Flynn de Alexandria. El poate fi o personalitate în Alexandria, un Errol Flynn. Ca să stai în Alexandria și să ai viziune, este foarte greu. A scăpat și de Dragnea. Îmi aduce aminte de Errol Flynn, subțirel, cu mustăcioară. La nivel național, partidul ăsta a avut un om care a stat la butoane. Nu era nici Ion Iliescu, nici Adrian Năstase, era Octav Cozmâncă. Pe mine altceva mă tulbură: lipsa de onoare a tânărului Ponta este îngrijorătoare. Îi cunosc și familia din Timișoara, și socrul”. 

Actorul Florin Călinescu a devenit cunoscut publicului cu celebra emisiunea Chestiunea Zilei, de la Pro TV, pe care a realizat-o între anii 1996 şi 2000.