ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Parlamentul României poți lua prânzul cu mai puțini bani decât la o cantină aflată într-un cartier muncitoresc, spune opinia publică. Robert Turcescu îi contrazice și susține că fără 40-50 lei nu poți mânca sănător la cantinele de la Casa Poporului.

Potrivit acestuia, la Senat s-ar mânca mai bine ca la cantina Camerei Deputaților, iar un meniu, cu ciorbă și felul doi (carne și garnitură) costă circa17 lei.

„Prânzul de azi, cantina Senatului: ciorbă de fasole verde, pulpă de pui dezosată, orez cu mazăre, salată de ardei copt, un măr. Total: 26,20 lei. Mult? Puțin?", scrie parlamentaru PMP pe Facebook.

După cum se poate vedea în fotografiile lui Turcescu la cantina din Senat, o ciorbă costă 3 lei, pilaful tot 3 lei, o salată 6 lei, cotletul de porc 15 lei, somonul 26 de lei. La cantina din Senat se poate mânca și mâncare chinezească, la circa 3 lei, dar și specialități precum pulpă de rață caramelizată – 24 de lei.

„Am văzut tot felul de postări despre prețurile de la cantinele Parlamentului. Pun câteva poze, ca să vă lămuriți. Eu zic că sunt prețuri de cantină, nici mari, nici mici. Dacă vrei să mănânci ceva mai consistent și mai sănătos, fără 30-40, chiar 50 de lei nu prea poți. Sigur, poți să nu mănânci friptură de vită sau pește și faci de-un prânz și cu 20 de lei. Chiar sunt curios cum vi se par prețurile în comparație cu un prânz comandat la birou, să zicem.

Notă: acestea sunt prețurile unor preparate de la cantina Senatului, unde se spune că e mâncarea mai bună decât la cantina de la Camera Deputaților", mai scrie parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

 

Am vazut tot felul de postari despre preturile de la cantinele Parlamentului. Pun citeva poze, ca sa va lamuriti. Eu zic...

Posted by Robert Nicolae Turcescu on Tuesday, February 21, 2017