ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția Locală București a anunțat că o femeie a înțepat mai mulți oameni pe stradă cu un ac și i-ar fi îmbolnăvit de HIV.

Potrivit polițiștilor, individa a fost depistată și reținută azi.

„O femeie urmarită pentru că ar fi infectat mai multe persoane cu virusul HIV a fost depistată și reținută, azi, de agenții Poliției Locale București. M.B., în vârstă de 20 de ani, a fost surprinsă în zona Pieței Progresul – de către o patrulă care efectua misiuni de menținere a ordinii publice în mijloacele RATB - în timp ce consuma băuturi alcoolice.

În urma legitimării, polițiștii locali au constatat că femeia este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de transmitere a sindromului imunodeficitar. După întocmirea actelor procedurale, tânăra a fost predată Secției 19 Poliție pentru continuarea cercetărilor", a anunțat Poliția Locală București.