ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decizia Procuraturii norvegiene de a pune sub urmărire penală soții Bodnariu pentru, citez, "violențe” contra copiilor este o violență prin ea însăși, delirantă, aberantă, un supliciu adus bunului-simț, care va distruge orice urmă de credibilitate a Norvegiei în fața lumii.

"Totul este ușor dacă ai bani!”, păream a spune, special despre Norvegia, acum ceva timp. Dar banii, în acest caz, sunt cel mai bun exemplu că ei nu aduc neapărat fericire, ci – mai curând- dizgrație pentru cei care au eșuat și eșuează în recunoașterea propriei esențe… A mentalității de semifeudal!
Printr-un munte tot mai mare de păcate, Norvegia n-a intenționat niciodată să deschidă ușile, să reformeze un sistem – Barnevernet!- din cauza căruia mii de copii și părinți au ajuns în pragul morții. A implementat numai un plan, un fel de șantaj ordinar, "Vă dăm copiii, dar… fără dizidențe în rândul vostru! Nimeni nu are vreun drept să ne critice!”…

Nimeni nu are vreun drept, de fapt, să vadă copiii care se sinucid, părinții nevinovați (Alde Avramescu!) care sunt trimiși la închisoare, infernul din casele lor de copii!...

(Când am vorbit prima dată despre dramele acestea, am fost blamați. Un "prieten” binevoitor, de-al României!, care tocmai făcuse săpături prin istorie, ne-a explicat ca unor ființe josnice că ei nu-și mai bat nici câinii de pe la o mie opt sute și ceva… Totul este perfect acolo.)
Ce mai face Barnevernet, însă, în afară de a zbura?!

Ce mai face Procuratura norvegiană, în afară de a acuza oameni nevinovați?!
… Prin interogatorii fără sfârșit, prin intimidări și amenințări, părinții Bodnariu, Avramescu, etc., etc., din onestitate, au admis că, uneori, o palmă la fund, mai în glumă sau mai în seriozitate, își avea efectul ei… 
Bine, dar cine vine să judece un părinte, un Om Normal, care nu este violent, care își iubește copiii și care trăiește pentru ei?! Cine poate condamna o Mamă pentru că este Mamă –oricât de avansați am fi!- și își pregătește copiii pentru perioada de inițiere în viață?!

Nimeni!, vă spun.

Urmărirea penală a familiei Bodnariu demonstrează clar că sistemul care a inventat pretexte pentru a le lua oamenilor copiii, nu cedează niciun milimetru. Niciodată.
La presiunea opiniei publice, au fost – provizoriu!- eliberați cei 5 (cinci) copii, dar Caracatița uriașă nu pierde niciun moment și nu rămâne niciodată datoare! Mascarada de proces penal este numai un subterfugiu de a-i aresta pe soții Bodnariu și a le lua iarăși copiii.

Sistemul nu se reformează, se perfecționează numai…
Presimt că vom ieși iarăși în stradă să oprim Barbaria asta!… Și, toate barbariile…

Românul care s-a opus Barnevernet, la protestul pentru susținerea familiei Bodnariu: Nimeni nu ne poate opri vreodată, în pofida intimidărilor, a amenințărilor, a șantajului