ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am stat să mă gândesc ce-i trebuie de fapt României acum şi am ajuns la concluzia că în general principala lipsă este a elementului masculin ca factor de acţiune şi cutezanță. 

România are femei extraordinare - şi o spun fără să exagerez -, frumoase, calde, ascuțite la minte, cu un spirit de sacrificiu fără rest, însă de pe aici cam lipsesc bărbaţii. E concluzia la care am ajuns totuşi în ani de studiere empirică a societăţii româneşti. 
Lipsesc bărbații care sa aibă curajul de a întemeia familii și de a conduce comunități. 
Bărbații români se vaită, se sperie de "viitor" și se joacă jocuri eroice la calculator. 
Cam atât. 
Cam puţin. 
Bine, estropierea sexuală, efeminarea, lipsa de testosteron, androniginia indusă prin media - toate acestea compun un fenomen mondial ușor sesizabil. Uitați-vă la ce oameni politici exista în lume, dar și la noi, și te îngrozești pe mâinile cui am încăput. Uitaţi-vă la propunerile de modă pentru bărbaţi şi poţi să mori de râs.
Bine măcar că românului îi plac femeile şi cred că nicio ambasada din lume şi niciun ong Soros nu o să schimbe asta în curând - slava Domnului! 
Dar nu este suficient.

Cu 100 de bărbaţi buni, credincioşi şi vrednici puşi împreună, ţara asta şi-ar schimba chipul.