ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițistul scriitor Marian Godină s-a implicat în căutarea unei mașini al cărei șofer a omorât un trecător în București.

Accidentul a avut loc pe Bd. Energeticienilor pe 24 august, după care șoferul după care a părăsit locul accidentului. Marian Godină a postat un anunț pe pagina sa de Facebook, iar cei peste 300.000 de oameni care îi urmăresc postările s-au mobilizat la maximum și au reușit să descopere mașina în timp record!

"Ce s-a întâmplat ieri pe Facebook mi se pare extraordinar. Mă refer la postarea în care vă rugam să ne ajutați în a găsi un autoturism și pe conducătorul acestuia care părăsise locul unui accident mortal în care fusese implicat.

Înainte de a posta asta, le spusesem colegilor mei că sunt convins că până seara îl vom găsi.
Am reușit, măcar pentru o zi, să rupem bariera aia urâtă, care nu ar trebui să existe și care ne separă în două tabere: polițiști și civili. Ieri ați fost polițiști. Și unii chiar foarte buni. Am primit sute de mesaje, de fapt cred că am depășit o mie. Poze, link-uri cu anunțuri auto, fel și fel de indicii. Am citit cu atenție comentariile de la toate distribuirile postării. Peste 2000 de share-uri.

Nu cred că există satisfacție mai mare a unui polițist, ca atunci când rezolvă un astfel de caz.
Aceasta este satisfacția pe care sper să o simțiți si voi acum pentru că meritul este al tuturor ce s-au implicat.

Eu și colegii mei de la Poliția Rutieră vă mulțumim!", a scris Marian Godină pe Facebook.