ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Duminica trecută, Grupul psaltic „Tronos” al Patriarhiei Române a susținut un concert caritabil în Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena – Piața Muncii din Capitală, informează agenția Basilica.

Concertul a fost susțunut pentru a o ajuta pe Antonia Iftime, o fată în vârstă de 20 de ani, diagnosticată cu COARCTAȚIE DE AORTĂ RECIDIVATĂ. Tratamentul costă între 24.400 și 30.000 de lei, o sumă peste posibilitățile familiei.

Alături de Grupul Tronos al Patriarhiei Române au concertat Protopsaltul Achilleas Chaldaiakis și Sara Nukina.

Protopsaltul Achilleas Chaldaiakis și Sara Nukina.

Cei care doresc să o ajute pe Antonia o pot face prin rugăciune, dar și prin donații în contul: Cei care doresc să ofere un sprijin Antoniei, o pot face atât prin rugăciune, cât și financiar în contul: RO22RNCB0318008206890002, deschis la BCR, pe numele IFTIME MIHAI. 

Una dintre cântările care a impresionat asistența a fost Avem o țară, pe versurile poetului închisorilor, Radu Gyr, la minutul 1:17:32. În doar 2 zile, concertul a strâns peste 42.000 de vizualizări pe pagina de facebook a televiziunii Trinitas.

Concert caritabil Grupul Psaltic Tronos al Patriarhiei Române - Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena #Tronos #Concert #LIVE

Posted by TRINITAS TV on 2 Aprilie 2017