ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Irina-Mariana Anghel este consilier parlamentar și a avut o reacție mai mult decât nepotrivită la adresa celor care au participat la Marșul pentru Viață, adică peste o sută de mii de persoane.

Cea mai mare parte a media nu a făcut publice aceste date precum o făceau la protestele din Piața Victoriei și s-a limitat să informeze faptul că Marșul pentru Viață este un eveniment care luptă împotriva avorturilor.

După ce a folosit cuvinte greu de reprodus la adresa unei organizatoare a Marșului pentru Viață, Mariana Anghel atacă acum Coaliția pentru familie.

„Ziariștilor de la Evenimentul zilei si Antena 3, le răspund public că, atât timp cât nu s-au autosesizat cu privire la proiectele culturale și umanitare pe care le-am derulat, inclusiv în sfera parlamentară, nu au motive de a mă contacta pe un subiect promovat de o sectă medievală, precum Coaliția pentru familie.

În calitate mea, de consilier parlamentar, care militează pentru păstrarea rolului geo-strategic și economic al României în cadrul structurilor internaționale de menținere a păcii și libertăților cetățenești, vă asigur că îmi continuu misiunea de perpetuare a valorilor democratice. Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru. Al meu, cu siguranță, nu vă vrea în genunchi!”, a scris consilierul parlamentar pe Facebook.