ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Contractul prin care compania UTI asigura mentenanța Arenei Naționale a fost reziliat de primăria Capitalei în urmă cu câteva zile în urmă, deși acesta era valabil până în iunie 2018, potrivit Profit.ro.

Compania UTI a semnat împreună cu primăria capitalei în urmă cu trei ani contractul și era valabil până în iunie2018.

Pe 7 martie, grupul UTI a primit o informare că Arena Națională a fost trecută integral în administrarea Adrministrației Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB). Astfel, ca urmare a prevederilor art. 204 din OUG 34/2006, relația contractuală cu UTI Grup privind serviciile de întreținere tehnică nu va mai putea fi continuată.

Reprezentanții UTI declară că își rezervă dreptul de a contesta în justiție anularea contractului cadru.

„Trebuie să menționăm și modul neelegant și neprofesionist în care reprezentanții PMB au sugerat angajaților UTI dedicați acestui contract să-și dea demisia și să se angajeze la PMB pentru a asigura buna desfășurare a meciurilor din zilele următoare. Seamănă mai mult cu Vestul sălbatic decât cu o economie funcțională de piață”, au spus reprezentanții UTI.