ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un copil de 14 ani a fost filmat chiar de mama lui în timp ce conducea o maşină pe un drum judeţean din Ilfov, supravegheat din dreapta de unchiul său.

Imaginile au fost postate pe internet chiar de mama sa, mândră de copil. Dar poliţia nu a dat "like", ci a deschis un dosar penal pe numele unchiului, i-a suspendat permisul şi poate fi condamnat. Şi puştiul ar putea fi urmărit penal, dacă se va dovedi că a avut discernământ.

Băiatul de 14 ani şofează destul de relaxat, iar adultul din dreapta este unchiul lui. Culmea este că infracţiunea este filmată chiar de mama lui, aflată pe bancheta din spate, care nu realizează cât de periculos este ce face copilul ei. 

Tot mama susţine că a fost singură dată când fiul ei s-a urcat la volan şi a condus. Dar oamenii din localitatea unde s-a întâmplat totul sunt de altă părere, potrivit protv.roImaginile au ajuns în atenţia poliţiei, care a început o anchetă. Astfel de situaţii sunt extrem de periculoase spun specialiştii.