ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legea vaccinării obligatorii se impune printr-o masivă manipulare.
 
Pentru mafia vaccinurilor, s-a ivit prilejul de a forța legea vaccinării obligatorii, pe care guvernul tehnocrat trebuie să o adopte conform foii de parcurs a celor care i-au împins la putere pe cadavrele calcinate din Colectiv. Stopată de valul de bebeluși morți de curând in Argeș în urma vaccinării cu HEXAXIM, acum, pe fondul exacerbării emoționale în cazul Oprea, se produce o altă manipulare în care sunt introduși trei copii de romi corturari morți din "cauza nevaccinarii".
 
Idioții utili au găsit și criminala din cauza căreia au murit cei trei copii: Olivia Steer, cea mai cunoscută militantă anti-vaccin. Asta după ce la precedentele "pandemii", cozile de topor ale BigPharma, mai ales Marele Vaccinist Streinu Cercel, au înspăimântat lumea cu cifre îngrozitoare de morți în România, "Doctorul aviară” spunând, în fatidicul an 2006, că ea "va ucide două milioane de români. Într-un prim val al pandemiei, adică în primele 4 – 5 luni, se vor îmbolnăvi până la 4 milioane de români, iar două milioane dintre aceștia vor muri”. Rețineți cifra de morți: două milioane!
 
La gripa porcină, același expert: "Scenariul asta cu 20.000 de morți? Este una din variantele oficiale, dar e minim, asta e mizilic. Să zicem bogdaproste dacă ne va da cineva vaccin în această perioadă, o să avem 5-6 săptămâni de infecție cu potențial sever", a declarat Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministerul Sănătății.
Asta după ce tot el a mințit publicul și l-a înspăimântat prin instrumentalizarea cazului actorului Toni Tecuceanu, despre care a spus că a murit de gripă porcină, când el murise din cauza unei INFECȚII INTRASPITALICEȘTI, ca o ironie a sortii, chiar în spitalul în care muncește pentru sănătatea națiunii specialistul Streinu Cercel. Asta a însemnat cozi enorme în Pasajul Universității în care oamenii erau injectați cu vaccinuri complet inutile, dar care costa.

Evident, acum, vârful de lance este ca de obicei Hotnews, folosit până la refuz în diversiunile sale de mafia corporatistă a BigPharma. Titlul este revelator: "Epidemie de rujeolă în România DIN CAUZA NEVACCINARII (subl. mea)."
 
Patternul este același că și în cazul "pandemiilor" anterioare, în care au murit mai puțini oameni decât în accidentele auto în același interval de timp. Interesant este că se recunoaște faptul că "cele trei cazuri de deces au survenit la copii sub vârstă de 1 an, adică sub vârsta la care se efectuează vaccinarea împotriva rujeolei (vaccinul ROR)", deci copiii nu aveau cum să fie vaccinați.
Focarele de rujeolă identificate la granița dintre județele Bistrița Năsăud și Cluj "au apărut în comunități de romi cu populație migratoare și în care copiii nu au fost vaccinați".
 
Păi de când țiganii corturari o citesc pe Olivia Steer, cretinilor?
 
Manipularea este grosieră. În plus, sunt medici importanți care au scris cărți în care se pune problema exploziei de autism și a altor boli care au făcut ravagii între copiii de astăzi, una apărută de curând, scrisă sub egida unui expert israelian în imunologie, prof. Yehuda Shoenfeld. 
Este vorba de un tratat de imunologie aplicată - VACCINURILE ȘI AUTOIMUNITATEA - la care au contribuit nu mai puțin de 77 de autori, medici provenind dintr-un spectru foarte larg de specializări medicale. VACCINURILE ȘI AUTOIMUNITATEA are 37 de capitole structurate în trei părți și exprimă un adevăr dramatic: oameni sănătoși, mai ales copii, fac boli autoimune după (și prin) administrarea unui vaccin: lupus, vasculite, artrită reumatoidă, boli de țesut conjunctiv nediferențiate, purpura trombocitopenica, boală celiacă etc. 
Este un tratat, o lucrare ȘTIINȚIFICĂ, evident marginalizată de mafia BigPharma, care a arătat că este în stare să și ucidă ca să-și pună planurile în aplicare.
 
Vaccinarea obligatorie este o lege de abator, nazistă, în care toți copiii din România vor fi supuși unui regim de crescătorie de animale, cu vaccinuri făcute industrial. O medicină în care singurul scop este enorma acumulare financiară arătată cu bucurie acționarilor pe graficul de final de an al corporațiilor Pharma, nicidecum sănătatea copiilor noștri.
 
Este o lege absolut inacceptabilă, unică în Europa prin extinderea numărului de vaccinuri (vaccinarea obligatorie mai există în țări PRODUCĂTOARE DE VACCINURI, Franța și Italia, dar la un număr scăzut de vaccinuri), făcând din România aceeași țară în care experimentele sociale sunt normă, totul fiind făcut ca în colonie profitul să fie maximizat.

Vaccinuri și servicii secrete, această este rețeta de succes a globalismului în România.
 
În link, Bill Gates, un sponsor mondial al vaccinării în Lumea a treia, recunoaște folosirea vaccinării pentru scăderea populației cu 10 - 15 procente, având ca scop..."salvarea planetei".

Hitler nu a murit încă.