ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Răzvan Ciobanu, cunoscut creator de modă homosexual, a murit în a doua zi de Paști, într-un accident rutier petrecut în județul Constanța, după ce mașina sa a izbit mai mulți copaci, informează Ziua de Constanța.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, luni dimineața a avut loc un grav accident rutier la ieșirea din localitatea Săcele spre Năvodari.

Aceștia afirmă că neadaptarea la vitezei la starea carosabilului a făcut ca mașina să părăsească drumul și să acroșeze copacii dintr-un stufăriș. În urma accidentului, autovehiculul lui Ciobanu a fost distrus, iar șoferul a decedat pe loc. Polițiștii continuă verificările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.


Creatorul de modă Răzvan Ciobanu avea 43 de ani. În 2018, Ciobanu a fost martor într-un dosar supranumit „Stupefiante pentru VIP-uri”.

Răzvan Ciobanu a fost printre printre primii care au recunoscut public că este homosexual. Ciobanu a criticat-o dur  pe Mihaela Rădulescu atunci când prezentatoarea a scris un articol în care afirma că „toleranța” este un „instrument politic. Aceasta i-a numit pe homosexuali „anormali”.