ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus la Poliție, luni, după un conflict pe care l-a avut în București cu fiica sa minoră.

Potrivit surselor judiciare, citate de Agerpres, în jurul orei 13.00, la 112 s-a sesizat că un bărbat încerca să urce o tânără, fără acordul ei, într-un autoturism aflat pe raza sectorului 1.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție care au constatat că cele două persoane sunt tată și fiică, iar conflictul ar fi fost declanșat de plecarea minorei de la domiciliu. Cei doi au fost conduși la secția de poliție pentru clarificarea situației.

Potrivit acelorași surse, Poliția s-a autosesizat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale. Cercetările se vor desfășura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

De asemenea, a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1.

Din primele informații a reieșit că Boureanu nu ar fi depus anterior o sesizare cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale.