ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De pe 18 ianuarie încoace, țara nu mai are liniște, tot mai mulți români ieșind în stradă pentru a protesta. Dacă la început, pretextul au fost ordonanțele de modificare a Codului Penal, respectiv a grațierii, acum oamenii par să fi ieșit în stradă pentru scopuri dintre cele mai diverse.

ActiveNews a efectuat un sondaj de opinie în care cititorii au fost întrebați, „Cum ar trebui să termine criza din România?”.

52% din cei aproape șapte mii de votanți care au răspuns la acest sondaj au spus că doresc ca rezultatul alegerilor din 11 decembrie 2016 să fie respectat, iar această instabilitate să se termine cât mai repede.

 

 


Aproape 30% dintre cei care au votat pe site-ul ActiveNews au fost de părere că această criză ar trebui să se încheie prin demisia președintelui Klaus Iohannis, în timp ce doar 13% au preferat varianta demisiei guvernului condus de Sorin Grindeanu, iar 6% dintre participanți au fost de acord cu declanșarea alegerilor anticipate.

În concluzie, lumea își dorește încheierea cât mai rapidă a acestor dispute pentru ca instituțiile statului să înceapă să lucreze cât mai eficient în favoarea cetățenilor.