ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultima vreme au existat controverse în ceea ce privește construcția de biserici în România, foarte mulți acuzând faptul că se cheltuiesc prea mulți bani pentru lăcașe de cult, iar pentru educație și sănătate nu se alocă suficiente sume.

Deputatul Daniel Gheorghe are un mesaj pentru cei care critică contrucția de biserici, a căror conștiință nu mai există. Acesta precizează că ”Biserica e cel mai mare filantrop și a făcut enorm de mult pentru sănătate, cultură și educație în țara asta”.

”Știu ca e o mare fiță în rândul pseudo-elitei "progresiste" sa arunce cu noroi la fiecare Biserică nouă care se construiește și să vadă viața spirituală în sine drept o opțiune facultativă și marginala a unor oameni care nu au ajuns la înaltul grad de "inițiere" care sa le permită lecturi plictisitoare din scrieri motivaționale orientale ori să înlocuiască duhovnicul cu clarvăzătoarea. La fel precum omul fără conștiința nu poate exista, la fel o societate fără Biserică se abrutizeaza și amoralizeaza căzând în vârtejul haosului total. Nu mai spun că Biserica e cel mai mare filantrop și a făcut enorm de mult pentru sănătate, cultură și educație în țara asta, dar vă spun doar atât: cine respinge Bisericile astăzi va ajunge să trăiască la umbra moscheilor mâine!”, a scris deputatul Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.