ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tată și fiica sa din Detroit au povestit despre tranziția pe care au făcut-o în urma operațiilor de schimbare de sex de la mamă și fiu. Cei doi transexuali au vorbit au vorbit despre această experiență care le-a schimbat viața, scriu cei de la nypost.com.

Corey Maison, în vârstă de 15 ani, le-a spus prima oară părinților săi că se „simte” fată acum patru ani. Mama băiatului spune că decizia băiatului său a făcut-o și pe ea să accepte faptul că se  „simte” bărbat.

Mai mult decât atât, Erica Maison a suferit o dublă operație de mastectomie pentru a fi mai „bărbată”.  

Astfel, familia Maison se va compune acum din doi „tați”, dintre care unul a fost mama celor doi copii, dintre care unul s-a născut băiat, dar se consideră „fată”.
 
Coaliția pentru Familie a strâns peste trei milioane de semnături pentru modificarea Constituției în sensul definirii familiei ca uniunea între un bărbat și o femeie. 
 
Printre cei 3 milioane de semnatari se află români din toate etniile și toate vârstele, oameni din toată țara. 

În urmă cu câteva zile, deputatul Daniel Gheorghe s-a adresat în plenul Parlamentului colegilor săi cărora le-a cerut să nu voteze legea parteneriatului civil, precizând și motivele pentru care această lege ar schimba tot ceea ce este normal în țara noastră.   

Formularea propusă pentru articolul 48 alin. 1 din Constituție este: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor''. Actualul text al Constituției se referă la căsătoria dintre soți.

Discurs incendiar al lui Daniel Gheorghe în plenul Parlamentului: Parteneriatul civil este în realitate o formă perfidă de a păcăli legislația și valorile morale ale acestei țări. Am avut de a face cu o nouă manipulare a propagandei LGBT