ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România a pierdut cu 3-0 meciul de pe teren propriu cu Polonia din preliminariile pentru CM 2018.

Meciul a avut loc la București pe Arena Națională în fața a aproape 49.000 de spectatori. Fanii au creat o atmosferă incendiară la propriu și la figurat, și au avut un mesaj și pentru președintele Klaus Iohannis.

"Române, creștine, ar trebui să știi: Familia = mamă + tată + copii", a fost bannerul afișat de fanii echipei naționale și publicat inițial de portalul Știri pentru viață.

Acest gest vine ca urmare ultimelor declarații făcute de președinte, care se opune referendumului pentru modificarea Constituției.

Coaliția pentru Familie a depus la Senat o propunere legislativă de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie. Inițiativa a fost semnată de peste trei milioane de cetățeni. Procedura, care a început în luna decembrie a anului 2015, a fost demarată de un grup de inițiativă format din mai multe personalități ale vieții publice, inclusiv artiști, profesori sau clerici din mai multe culte.