ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Din păcate în ultimii ani s-a dus o bătălie în încercarea de dezbinare a românilor, iar acest lucru a fost provocat de diverse interese din afara țării.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a scris despre această problemă care a măcinat unele comunități din România. Acesta susține că acolo unde „aleșii și comunitatea susțin viața spirituala și sunt aproape de biserică gradul de solidaritate al cetățenilor este mai ridicat, nivelul de moralitate si legalitate este unul de asemenea bun”.

„Din activitatea mea de parlamentar am desprins o concluzie interesantă care ar merita luată în seamă. În locurile unde aleșii și comunitatea susțin viața spirituala și sunt aproape de biserică gradul de solidaritate al cetățenilor este mai ridicat, nivelul de moralitate si legalitate este unul de asemenea bun iar satul ori orașul acela se bucură de stabilitate și ordine. De aceea sunt tot mai convins de faptul că, secularismul, peste tot pe unde pătrunde cultivă dezbinarea, ura și disprețul. O Românie creștină pentru o țară sănătoasă!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.

Din activitatea mea de parlamentar am desprins o concluzie interesantă care ar merita luată în seamă. În locurile unde...

Posted by Daniel Gheorghe on 5 Mai 2017