ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daniel Gheorghe a comentat, în termeni duri, gestul profanării crucii din Piața Unirii, pe care persoane necunoscute au lăsat inscripția "LGBT":

"Iată cum arată ultrașii anti-creștini care clamează pseudo-toleranța anarhistă, găști totalitare și agresive care scuipă fără jenă peste tot ceea ce este sfânt. Încă un argument pentru faptul că în spatele inexplicabilei ofensive a ideologiei LGBT se găsesc aceiași tartori ai maniheismului bolșevic și ai distrugerii esenței nobile din persoana omenească.

Tot mai des, în ciuda faptului că în România nu există, slavă Domnului, falii etnice, religioase, sociale cu adevărat adânci precum în foarte multe țări europene cu pretenții, vedem că  se dorește o instigare permanentă la "lupta de clasă". Iar noua luptă de clasă este una care se duce împotriva valorilor fundamentale și a armăturii morale a neamului românesc.

Pentru batjocorirea Sf. Cruci nu există explicații ori legitimare în numele a ceva, există numai ură, ură și iar ură din partea rătăciților care trăiesc din pulsiuni inferioare și dincolo de orice virtute ori morală!", a scris deputatul PNL pe contul său de Facebook.