ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O delegație a PMP a avut discuții cu o serie de congresmeni americani republicani, unul dintre subiectele de interes fiind dezbaterea din urmă legată de definirea familiei în Constituție, președintele executiv Eugen Tomac precizând că PMP susține familia în forma ei tradițională.

O delegație a PMP participă, la invitația Centennial Institute din Colorado, la "Western Conservative Summit", un eveniment ce reunește lideri politici republicani, membri si susținători ai Partidului Republican din Statele Unite ale Americii. Delegația PMP, formata din președintele executiv, deputatul Eugen Tomac, senatorul Cristian Vasile si Sorin Roiban, coordonatorul National Committe of Romanian American Republicans a avut o serie de întrevederi cu membri ai Congresului Statelor Unite: Jody Hice ( Georgia), Ken Buck ( Colorado) și Paul Anthony Gosar ( Arizona).

„În cadrul întrevederilor, un subiect de interes pentru congresmenii americani a fost legat de dezbaterea din România cu privire la definirea familiei, conservatorii americani precizând că familia trebuie menținută în forma ei tradițională. Liderul deputaților PMP Eugen Tomac si senatorul Cristian Lungu au susținut in cadrul convorbirilor că formațiunea, are la baza o doctrina creștin-democrată și împărtășeste același punct de vedere cu privire la subiectul privind definirea familiei”, transmite PMP.