ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 21:40 ActiveNews a reușit să afle că doctorul Pavel Chirilă este stabilizat, este conștient și coerent. A fost supus unui examen la tomograf. Vom reveni cu alte amănunte, imediat ce vom afla.

Știrea inițială

Doctorul Pavel Chirilă a fost internat în spital, în urma unui accident vascular cerebral, a anunțat Iulian Capsali. Directorul României Libere face un apel la rugăciune pentru vindecarea doctorului Chirilă.


„Profesorul Pavel Chirilă, excepțional medic și apologet creștin, a fost internat de urgență în urma unui accident vascular.

Rog toți prietenii din listă și mai ales preoții să-l pomenească la toate slujbele din aceste zile, mai ales la Sf. Liturghie.

Dumnezeu să-i dea putere și vindecare acestui mare luptător pentru Hristos și a Trupului Său în lume - Biserica Ortodoxă!”, a scris Capsali.
 
Același îndemn a venit și din partea cunoscutului jurnalist și realizator TV, Răzvan Bucuroiu.
 
Doctorul Pavel Chirilă este binecunoscut în lumea medicală, dar și în cea socială, fiind o voce activă în problemele cetății.