ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andreea și Robert sunt doi tineri care până în 2011 nu erau cu mult diferiți de orice alți tineri din România. Dar atunci, în 2011, Robert a avut o revelație. Și-a luat o săptămână de concediu și a plecat cu cortul, la Urleasca.

"Acolo in Urleasca s-a intamplat ceva. M-am eliberat. Albastrul perfect al cerului, verdele campului, milioane de stele, linistea, maretia vazduhului, nechezatul cailor, latratul cainilor, eliberarea mea, toate s-au intamplat acolo. Ce a urmat a fost o nebunie frumoasa", a scris el pe blog.

Apoi, el și Andreea și-au dat demisia din joburile pe care le aveau, au cumpărat o parcelă de pământ și au început o viață nouă: "viața liberă de țăran".
 
De-atunci, s-au mutat la țară și cultivă legume naturale, pe care le vând pe internet. Pentru a comanda faceți click  AICI.
 
Pe 21 iunie, cei doi tineri au postat un mesaj despre situația României, ce poate fi considerat un adevărat manifest pentru o Românie firească. Mesajul a devenit repede foarte popular pe internet.
 
Iată textul:
 
Dispar legăturile spirituale dintre oameni, altfel nu-mi explic de ce o ființă din aceeași specie poate avea un comportament distrugător față de fratele lui. In momentul actual, omul nu este altceva decât un robot în carne și oase. Toată construcția socială actuală, bazată pe competiție și pe libertinajul ăsta defect, nu face decât să ne îndepărteze de ceva sacru. Să se întâmple asta, au trebuit șterse valorile sănătoase din mintea unui om, ca apoi, să se înlocuiască cu chestii simple pe care le poate pricepe rapid orice individ dezumanizat. Condusi de teamă, marea majoritate a oamenilor au ajuns niște numere. Niște rotițe, care sunt folosite pentru ca acest mecanism al răului să triumfe. E trist până la țipat și lacrimi, dar triumfă. Am oameni în listă, care azi se văd treziți și mâine prin postări, le observi somnul adanc.
 
Îi vezi, cum simpla lor existență de zi cu zi nu este altceva decât o susținere etapizată a răului. Apoi, fiecare se uită în stânga și-n dreapta căutând țapi ispășitori de parcă și-au spart toate oglinzile din casă. Demență în masă, livrată prin televizor, ziare, filme, muzica, internet, școală. Apoi, mai sunt paginile astea personale ale oamenilor cu sufletul vândut care îți explică cum oamenii valoroși sunt niște dacopați, cum e perfect normal într-o societate modernă să întreții relații sexuale între persoane de acelasi sex. Și uite așa, rămânem fără bărbați și apar tot felul de băieței caraghioși care nu mai știu ce înseamnă a întemeia o familie. Așa a apărut femeia care este puternică doar cu cracii goi și țâțe puse, pitulată după un potent financiar. Morți ce respiră, cam la asta se reduce societatea românească. Destul de greu de readus la viața când generația mea tinde să mănânce doar din palmă. 

In ultima săptămână am dat accept tuturor prieteniilor venite, bucurându-mă că există un așa mare interes pentru ce facem noi, mă guduram singur prin curte că oamenii au început să înțeleagă. Apoi, au început să-mi apară pe wall, tot felul de băieței pozați prin mașinute, deghizați în fete, tot felul de domnițe ce-și pozează boticul lipit de o sticlă de șampanie. Nu judec viața voastră, pur și simplu cineva trebuie să vă spuna locul în care va aflați și derapajul sufletesc ce crește în voi. 

Oameni buni, vreau să înțelegeți că nu avem ca target să ne vindem roșiile. Noi suntem soldați. In lumea asta dementă, încercăm să vă arătăm o alternativă prin care scăpăm lumea de sclavia asta modernă. 
Vreau să știți că cea mai bună zi în care trebuie să încercați să vă schimbați viețile este azi. 
Mâine nu va aparține, doar Domnul e stăpân peste ea. Stați liniștiți, nu dorm în biserică, dar m-am trezit cu rugăciuni.