ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a reluat acuzațiile potrivit cărora corporațiile multinaționale, și chiar naționale, și-au „stimulat" și îndemnat angajații să protesteze, comentând că așteaptă de la șeful Comisiei SRI din Parlament, Adrian Țuțuianu, informații suplimentare pe această temă.

„Mie personal mi s-a părut ciudat cum un șef de bancă cu capital străin protestează împotriva Guvernului. Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporații multinaționale, și chiar și naționale, au finanțat și au stimulat și au îndemnat proprii angajați să iasă la aceste manifestații", a afirmat Dragnea.

El a spus că a văzut declarațiile președintelui Comisiei SRI, Adrian Țuțuianu, pe acest subiect, dar așteaptă și informații suplimentare.

„Asta nu înseamnă că nu aștept și eu continuarea de la domnul președinte Țuțuianu să spună informațiile pe care le poate spune, dar marea majoritate sunt informații publice, pe care publicul trebuie să le știe", a spus șeful statului.

Șeful comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Țuțuianu, a declarat pe 6 februarie că va cere Serviciului Român de Informații (SRI) răspunsuri cu privire la suspiciunile sale că multinaționalele ar fi sprijinit protestele antiguvernamentale din România, explicând că acest lucru ar încălca legea securității naționale.