ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Familia preotului Dumitru Pătra din Craiova a primit o lovitură îngrozitoare. Acum câteva zile, fetița de cinci ani a familiei Pătra, Elena, s-a plâns de dureri de spate, în urma cărora a ajuns la spital.

Investigațiile au relevat un diagnostic șocant: nefroblastom cu metastaze pulmonare, fetița fiind plină de tumori canceroase, de la plămân până aproape de pelvis.

Soții Pătra, care au împreună șapte copii, sunt devastați, iar medicii cu care au luat legătura le-au spus că nu se mai poate face nimic. Șocant este faptul că până acum câteva zile, fetița nu a prezentat niciun fel de simptom sau semn că ar fi ceva în neregulă.

ActiveNews îi roagă pe toți cei care pot să dea o mână de ajutor să-l contacteze de urgență pe părintele Pătra, la Craiova, toți fiind măcar datori cu o rugăciune pentru micuța Elena.

Pe 23 mai, Elena ar trebui să împlinească 5 ani.