ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Duminică, 3 martie, de la ora 15:00, va avea un loc un marș de protest împotriva posibilității adoptării de către Parlament a Legii Parteneriatului Civil. În context, trebuie menționat că sunt depuse în Parlament două proiecte de legalizare a parteneriatului civil, inclusiv între persoane de același sex unul depus de o fostă deputată USR, iar altul de parlamentari de la mai multe partide.

Evenimentul va începe din Piața Victoriei din București și este organizat de Frăția Ortodoxă.

„În Octombrie 2018, prin votul *DA* dat de 92% din participanții la referendumul pentru căsătorie, românii si-au exprimat susținerea pentru familia normală.

În urma presiunilor exercitate de grupurile politice de stânga și a ONG-urilor pro-homosexuale puternic finanțate din străinătate, în Parlamentul României există acum două proiecte de legi pentru introducerea parteneriatului civil care legiferează de fapt căsătoriile între persoane de același sex.

E vremea ca parlamentarii noștri să afle ca ei reprezintă poporul român. Că trebuie să țină cont de dorințele alegătorilor. Cei care îi votează suntem noi și nu ONG-uri, parlamentari străini sau ambasadori. Veniți în lupta pentru păstrarea familiei normale!”, se arată în manifestul Frăției Ortodoxe.

Traseul marșului:Piața Victoriei (punct de adunare și scurte luări de cuvânt) - Piața Romană - Piața Universității - Cercul Militar Central - Calea Victoriei - Piața Națiunilor Unite - Palatul Parlamentului.

Organizația a realizat și un video de prezentare.