ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În această dimineață, din cauză că circulația mijloacelor de transport în comun la suprafață s-a blocat, ca urmare a ninsorii abundente, călătoria cu metroul a devenit un coșmar.

Un reprezentant al biroului de presă, Felicia Popa, a precizat, pentru România Liberă, că începând de marți, Metrorex a luat o serie de măsuri suplimentare, pentru a asigura transportul călătorilor, în condiții adecvate.

Sursa citată a mai precizat că au fost introduse trenuri suplimentare pe fiecare magistrală. La această oră, în trafic sunt 65 de trenuri. Pe magistrala M1 circulă 22 de trenuri, pe M2 - 21 de trenuri plus rezervă, pe M3 - 14 trenuri plus rezervă, pe M4 - patru plus rezervă.

În intervalele orare 7-9 și 17-19, trenurile circulă la maximum trei minute, pe magistralele principale. Cu toate acestea, călătorii au raportat așteptări de până la cinci - opt minute pe peron.

 Reprezentantul biroului de presă a precizat că întârzierile ar putea fi cauzate de staționarea prea lungă în stații, astfel că aglomerația de pe peron cauzează decalaje la staționare.