ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conducerea Teatrului Nottara a decis ca, din această săptămână, fumatul să fie interzis în toate spațiile din interiorul instituției, iar în piesele de teatru țigările clasice vor fi înlocuite cu unele electronice.

Conducerea Teatrului Nottara a decis suplimentarea măsurilor de siguranță, pe lângă cele aflate în vigoare, în urma incendiului de la club Colectiv.

Printre măsurile care au fost impuse începând din această săptămână se numără interzicerea fumatului în toate spațiile din interiorul instituției, inclusiv pe scenă, iar pentru situațiile în care actorii vor avea în scenariu să fumeze "țigările vor fi înlocuite cu unele electronice sau confecționate din materiale incombustibile". De asemenea, reprezentanții instituției au anunțat că se va renunța atât la lumânări, cât și la orice altă sursă de foc deschis, apelându-se, când va fi nevoie, tot la variante electronice.

"Teatrul Nottara dispune de toate avizele necesare funcționării, inclusiv avizul ISU privind apărarea împotriva incendiilor, planul de intervenție în caz de incendiu fiind întocmit și avizat de ISU Dealu Spirii al Municipiului București", se arată în comunicatul citat, potrivit Agerpres.

Conducerea instituției menționează că imobilul în care funcționează Teatrul Nottara dispune de patru ieșiri, dintre care una (cea principală) pe bulevardul Magheru și trei pe strada Jules Michelet, iar sălile au mai multe uși largi, care se deschid spre exterior.