ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi probleme pentru familia Cameliei Smicală. Mama medicului căruia i-au fost luați abuziv copiii de către serviciul de asistență socială din Finlanda i-a fost blocat contul de Facebook din cauza unor postări legate de acest caz.

„Mamei mele i-a fost închis definitiv contul de Facebook din cauza postarilor. Am recitit postările mamei și nu am găsit nimic "agitator" sau care ar încălca politica Facebook. Din contră, toate postările ei au fost împăciuitore.Sincurul lucru care, desigur, a deranjat, au fost declarațiile despre abuzurile la care am fost supuși de către fostul meu soț. Declarații făcute și de către tatăl meu la tribunal, în 2010.
 
Aceste declarații, plus dovezile zdrobitoare nu au fost luate în calcul de către instanță iar poliția finlandeză s-a făcut "că plouă". Nu văd alt motiv pentru care i-a fost închis mamei contul de Facebook, decât acela ca a făcut publice declarațiile făcute în instanță. Și aceste declarații au deranjat. Fostul meu soț (sau cineva care se da drept el) și-a deschis recent un cont de Facebook, fără poză de profil și fără nimic de afișat pe cont. Și stau din nou și mă întreb (aceeași întrebare și-o pune și șeful brigăzii anticorupție din Finlanda) :cine e de fapt fostul meu soț și ce rol joaca în mafia finlandeză?
 
Sau, și mai rău, având în vedere că, Parlamentul European "închide ochii" la încălcarea gravă și continua a drepturilor omului (vă rog să citiți postările doamnei Maria Grapini!), ce se întâmplă la nivel UE, în cazul furturilor "legale" de copii?!
 
Ps. Ma aștept să-mi închidă și mie contul pentru postare”, a scris Camelia Smicală pe Facebook.