ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți seara un incendiu de proporții a avut loc în Balotești, unde două hale ale unui producător de mobilă au ars mai bine de 16 ore. În cele două depozite se aflau substanțe inflamabile și explozive, care au format un nor negru, vizibil de la 20 de kilometri de locul incendiului.

Therme se află la doar câteva sute de metri de halele producătorului de mobilă și doar un miracol a făcut ca întreg norul de fum toxic să nu se îndrepte către complexul termal. Oamenii aflați la acea oră în Therme s-au speriat de amploarea incendiului și au vrut să plece în masă, temându-se că ar putea fi intoxicați.

Oana Dobre-Dimofte, fost jurnalistă, relatează pe pagina sa de Facebook că în acel moment cei de la Therme au făcut un cordon uman din personal ca nu cumva lumea evacuată să plece fără să plătească. Trebuie spus că tot ce consumi în complex se achită la plecare, iar totul are un preț peste medie.

Inițial, oficialii Therme au negat că angajații s-ar fi comportat așa, dar ulterior au trimis un mesaj cptre fosta jurnalistă
prin care și-au cerut scuze.

De notat că Therme a returnat apoi taxa de acces clienților, după ce au decis să evacueze tot complexul.