ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Filozoful Sorin Lavric spune că Parlamentul are șansa să corecteze imaginea proastă pe care o are în ochii românilor, răspunzând celor trei milioane de semnături care cer ca un referendum pentru definirea căsătoriei să aibă loc concomitent cu alegerile parlamentare din decembrie.

„Pentru români, politicianul a devenit simbolul corupției, al duplicității și al lipsei de caracter.Acum Parlamentul poate să corecteze această imagine pe care românii și-au făcut-o despre politicieni, având în sfârșit o reacție la petiția pe care noi am depus-o despre natura căsătoriei. Căsătoria trebuie să fie între bărbat și femeie”, a spus Sorin Lavric.
 
Mesajul integral al scriitorului Sorin Lavric este mai jos.

Sorin Lavric sprijină Coaliția pentru Familie

Scriitorul Sorin Lavric sprijină Coaliția pentru Familie și referendumul pentru căsătorie #romania #3milioane #pentrufamilie #alegeri2016

Posted by Coaliția pentru Familie on 29 Septembrie 2016