ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
ACTUALIZARE 20:35 După evaluarea medicilor ploieșteni, acesta se află în acest moment în afara oricărui pericol, a declarat pentru B1 TV George Duță, purtător de cuvânt al Ambulanței Prahova.

Știre inițială

Fiul fostului prim-ministru a ajuns de urgență la spital după un grav accident la un meci de rugby ce se desfășura în localitatea prahoveană Băicoi.


Andrei Ponta a suferit un traumatism cranio-cerebral și și-a pierdut cunoștința. El a fost dus la Spitalul de Urgență Ploiești de cei doi antrenori ai săi.

 Andrei Ponta ar urma să fie transportat la un spital din Capitală. Băiatul fostului premier ar suferi de edem cerebral, în urma accidentului pe care l-a avut pe terenul de rugby, anunță B1 TV.

Fiul lui Ponta nu este singurul rănit, un alt coechipier ar fi ajuns și el la spital.

La Baicoi, pe Stadionul de rugby din localitate a debutat vineri Turneul Final al Circuitului National de MiniRugy, categoria de varsta U14. In urma sedintei tehnice care a avut loc joi seara, au fost stabilite grupele din care vor face parte cele 12 echipe formate din copiii nascuti 2003-2004. Vineri, 30 iunie, au loc meciurile din grupe, iar sambata, 1 iulie, cu incepere de la ora 09:00, meciurile de clasament.