ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protestele de duminică au impresionat opinia publică prin participarea unui număr foarte mare de persoane: fie că este vorba despre un minim de 15.000 de oameni, până la estimările optimiste de 30.000.

Conform celor de la Cotidianul, una dintre forțele de mobilizare a oamenilor a fost pagina de facebook, „Corupția ucide”. Sursa citată precizează că în spatele paginii s-ar afla Florin Bădiță.

Florin Bădiță este cunoscut opiniei publice după ce în 2015 a făcut publică o listă de siteuri incomode pentru discursul mainstream, despre care ActiveNews a scris aici. În zelul său, acesta a expus și datele personale ale celor care dețin acele siteuri, încălcând legea 677/2001 privind datele cu caracter personal.

Ulterior, acesta a șters datele, dar imaginile au rămas.

Florin Bădiță este organizatorul „Zilei fără pantaloni” la metroul bucureștean, eveniment obscur din peisajul Capitalei României.

Acesta și-a trecut în CV urmarea unor cursuri la o facultate privată din București, neabsolvită, dar și a unor cursuri obscure de pe internet, despre care a spus că sunt universități! Omul este un anti-creștin fervent, menționând într-un interviu că a „adus în discuție îndoctrinarea religioasă din școli, precum și lipsa în curricula școlară a materiei numită Istoria Religiilor”, într-o dezbatere de 6 ore.  

Un alt proiect al său a fost participarea la un „performance artistic” în care rolul său a fost acela de a se lovi cu o carte în cap, în continuu câteva minute.

Cu toate acestea, Bădiță susține că are un parteneriat cu Ministerul Justiției, început pe vremea lui Robert Cazanciuc, în care Bădiță se angaja să analizeze niște date.