ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri, angajații uneia din firmele care se ocupă, pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, de încărcarea bagajelor și pregătirea avioanelor pentru zbor intră în grevă pe termen nelimitat. Săptămâna trecută, ei au oprit lucrul pentru două ore.
 
Oamenii sunt nemulțumiți de programul de muncă și de salariile mici. Ei reclamă faptul că sunt puțini pentru volumul mare de muncă și că, din această cauză, nu au timp de odihnă. Se plâng și de faptul că nu li se asigură transportul și nici decontarea acestuia, în condițiile în care turele încep în cursul nopții, potrivit digi24.ro.
 
Vinerea trecută, aproximativ 200 de angajați ai aceleiași firme au fost în grevă de avertisment pentru două ore, după ce au obținut în instanță dreptul să protesteze.
 
Firma prestează servicii pentru Air France - KLM, Alitalia, Flydubai, Lufthansa și TAROM. De altfel, compania aeriană românească deține 37% din acțiunile acestei firme, iar Aeroportul Henri Coandă, alte 13 procente. În total, pe Aeroportul din Otopeni lucrează patru firme de handling.