ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îi invită pe bucureșteni și pe turiști la Revelionul organizat în Piața George Enescu în noaptea dintre ani, unde îi așteaptă un concert pentru care vor urca pe scenă artiști precum Delia, Vunk, What’s Up, Andreea Bălan și Ștefan Bănică, un spectacol de artificii și fotografii ale cetățenilor Capitalei făcute cu ajutorul echipelor „Selfie de București” proiectate pe ecrane gigant.

„Îmi doresc ca 2017 să ne găsească împreună, în centrul Bucureștiului! Vă invit, dragi bucureșteni, dar și dragi turiști, să veniți la Revelion în număr cât mai mare, alături de familie și de prieteni, în Piața George Enescu. Pe 31 decembrie, Primăria Capitalei va aduce în dar un spectacol de excepție cu cei mai iubiți artiști ai momentului. Muzica, jocurile de lumini, artificiile și surprizele vor transforma noaptea dintre ani într-un eveniment pe care nu îl veți putea uita. Veniți să spunem împreună, într-un loc emblematic din Capitală: La mulți ani, București! La mulți ani, România!”, transmite primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

La spectacolul care va începe sâmbătă, la ora 17.00, vor concerta Delia, Loredana, Ștefan Bănică, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Bălan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail și „Camioane în mulțime". Prezentatori vor fi Mihai Morar și Diana Munteanu, iar intrarea este liberă.

 Imagini live de la spectacol vor putea fi urmărite și pe ecranele led de peste 300 de metri pătrați care vor fi amplasate pe scenă și în piață, astfel că show-ul va fi vizibil și de pe Calea Victoriei sau din Piața Revoluției.

Clădirile istorice din zonă, Biblioteca Centrală Universitară și Palatul Regal, vor face parte din scenografia show-ului și vor fi acoperite de 400 de lumini. Momentul trecerii dintre ani va fi marcat de un foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ patru tone de materiale pirotehnice.

Primăria Capitalei invită bucureștenii să facă parte din spectacolul de Revelion, prin selfie-uri. Echipele "Selfie de Bucuresti” se vor afla în malluri, parcuri, la Târgul de Crăciun sau în Centrul Vechi, pentru a face fotografii. Potrivit Primăriei Capitalei, selfie-urile vor fi încărcate pe pagina de Facebook a evenimentului – Selfie de Bucuresti | Revelion 2017, iar de Revelion vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piața George Enescu.