ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Continuăm serialul „Homosexualii se prezintă pe ei înșiși”, cu episodul doi. De această dată este vorba despre 
Declarația de Sentimente și Rezoluții, realizată de către Coaliția Tineretului LGBT din Statul New York: 
 
„SUNTEM HOTĂRÂȚI ca întreaga legislație care restricționează accesul la și disponibilitatea planificării familiale, a controlului reproducerii (contracepția), informarea, serviciile și tratamentul pentru sănătatea reproducerii să fie eliminată (n.n. - legăturile strânse dintre homosexuali și mișcarea pro-avort, pro-contracepție).

SUNTEM HOTĂRÂTI ca toate fondurile federale, statale și locale pentru școlile și universitățile publice și private să fie suspendate până când vor fi eradicate toate discriminările pe baza orientării sexuale (n.n. - a se nota dorința de a le impune tuturor cu forța credințele lor, deja realizată în mare parte).

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să includă toate tipurile de sexualitate în programele lor școlare (n.n. - este un alt mod subtil de a introduce ore impuse și obligatorii de «sensibilizare», al căror scop este de a face propagandă și a forța studenții să accepte că ceea ce pe vremuri era considerat drept păcat, acum este «doar un alt stil de viață». Deja s-a realizat în Occident, în mare parte).

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să discute despre realizările homosexualilor, lesbienelor și bisexualilor în literatura, istorie, matematica, știință, arta, muzica și alte materii.

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să dezvolte un program de studii despre homosexuali și lesbiene.

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să susțină seminarii de sensibilizare despre problemele homosexualilor si lesbienelor, începând de la ciclul primar (n.n. - acest obiectiv a fost deja atins în mare măsura în sistemul de învățământ public american).

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să ii pedepsească pe acei membri ai lor care ii hărțuiesc pe homosexuali, lesbiene si bisexuali (n.n. - definiția homosexuală si liberală a hărțuirii poate fi extinsă la infinit, pentru a include si dezbaterea intr-un forum public, scrierea oricărui material cu care ei nu sunt de acord, refuzul de a accepta oricare dintre solicitările lor si opoziția fata de ei in orice mod).

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate școlile și universitățile publice și private să recunoască imediat si sa înființeze organizații studențești pentru homosexuali, lesbiene si bisexuali (n.n. - homosexualii nu doresc sa facă aceasta munca ei înșiși, ci solicită ca școala să facă toată cercetarea si organizarea).

SUNTEM HOTĂRÂȚI ca toate grupurile de tineret si organizațiile studențești sa admită homosexuali, lesbiene si bisexuali n.n. - chiar si cele care nu sunt de acord cu stilul lor de viață)”
 
Sursa: Clowes, B. (1994). Pro- LifeStyle Activist's Encyclopedia. American Life League.