ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un ofițer SRI și-a găsit fiul mort, înjunghiat, chiar în holul apartamentului familiei. Vecinii spun că băiatul era o fire liniștită și că era foarte bun la învățătură. Cu toate astea, polițiștii nu exclud o reglare de conturi, informează B1 TV.

Tatăl tânărului, Gheorghe Șerban, a venit de la serviciu seara, iar când a intrat în casă și-a găsit fiul întins pe podea, în hol, într-o baltă de sânge și cu un cuțit înfipt în spate.

Șocat, tatăl, care este ofițer SRI, a reușit totuși să sune la 112, iar la fața locului a intervenit o autospecială SMURD al cărei echipaj nu a mai avut ce face decât să constate decesul.

La scurt timp, a ajuns și mama copilului, care a făcut un șoc și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Vecinii au spus că au auzit zgomote, dar au crezut că sunt copii care se joacă pe casa scării. Despre victimă, aceștia spun că era o fire liniștită.

Polițiștii au mai multe ipo­teze. Prima dintre ele, varianta unei răzbunări. Tânărul a fost găsit cu fața în jos cu arma crimei înfiptă în spate.

Sabin Șerban era în clasa a XII-a, la Liceul de Informatică „Grigore Moisil", din Iași.