ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Că România s-a schimbat în 25 de ani este o certitudine. În ce s-a schimbat, rămâne să judece fiecare după puteri. În aceste zile, o parte din protestatarii din Piața Universității din București, ca și din alte orașe, insinuează că ar fi urmașii "golanilor" din Piața Universității.

Joi seară, în București, o parte din mulțime huiduia și gonea niște tineri care veniseră cu icoana lui Iisus Hristos și un mesaj biblic. Chiar dacă acestui gest nu s-a raliat întreaga mulțime,  ostilitatea față de Biserică și credincioși a fost resimțită din plin de către puținii ortodocși care s-au aventurat în Piața Universității.

Această scenă o puteți vedea mai jos. 

În 1990, poetul Ioan Alexandru vorbește în fața mulțimii din Piața Universității. Acesta spune "Hristos a Inviat!", iar răspunsul este cel pe care îl puteți observa în clipul de sus.


, ,