ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În perioada 1-4 septembrie 2016, la București va avea loc Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea, eveniment organizat de Arhiepiscopia Bucureștilor, în colaborare cu Patriarhia Română.

La acest eveniment vor participa 2500 de tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani din toate eparhiile Patriarhiei Române, precum și reprezentanți ai unor Biserici Ortodoxe surori, informează Basilica.ro.

 Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea are un imn interpretat de artistul  Mihai Georgescu, solistul formației Bere Gratis, împreună cu Grupul Psaltic Tronos al Patriarhiei Române.

Ascultă melodia în premieră pe basilica.ro:

Versuri

Zâmbește, orice ar fi
Mâine e o nouă zi
Crede și nu uita
Hristos te va lumina

O viață, doar una ai
Învață când primești să dai
Iartă și nu uita
Hristos te va ierta

Refren:

Deschide-ți acum inima
Ridică numai privirea
De sus de undeva
Vine toată iubirea

Lupta între bine și rău
Vorbește cu sufletul tău
Trăiește cu Dumnezeu
El va fi cu tine mereu

Refren:

Deschide-ți acum inima
Ridică numai privirea
De sus de undeva
Vine toată iubirea

 

Liana Stanciu ia atitudine în cazurile Bodnariu și Nan: Este inuman și lipsit de sens ce se întâmplă. Celelalte mame și ceilalți tați din România ne vom strădui să facem totul pentru a le aduce un strop de liniște