ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O înregistrare revoltătoare a fost postată pe un site de socializare în care este prezentat un conducător auto iresponsabil care trece de pe locul șoferului pe cel din dreapta.

Folosind opțiunea ”cruise control”, acesta a păstrat constantă viteza mașinii fără a fi nevoie să atingă pedalele, însă nu s-a gândit o clipă la pericolul care îl reprezenta pentru ceilalți participanți la trafic.

O frână în regim de urgență ar fi fost imposibilă însă în această situație. În același timp, orice mișcare bruscă a volanului ce putea fi provocata de mișcarea de pe un scaun pe altul ar fi fost probabil fatală.

Pe pagina de Facebook unde a fost publicată această inregistrare s-au strâns multe comentarii care critică gestul șoferului, despre care nuse știe cum a obținut permisul de conducere.