ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, la o a anexă a Circului Globus. Mai multe autospeciale ale ISU și un echipaj SMURD au intervenit pentru a stinge flăcările, dar 11 animale au murit în incendiu.

11 animale, printre care și doi tigri, porci vietnamezi, pisici și câini, nu au mai putut fi salvate de pompieri. Animalele care au putut fi salvate au fost mutate într-o altă anexă.

Pompierii încă intervin pentru a stinge focul complet. Intervenția pompierilor e îngreunată deoarece nu există nicio sursă de apă în apropiere.

Incendiul ar fi izbucnit care ar fi izbucnit de la anexa de lângă cea în care se aflau animalele. Este vorba de clădirea în care se aflau îngrijitorii animalelor.

Incendiul a cuprins o clădire de pe Șoseaua Petricani din Capitală și se întinde pe o suprafață de 300 de metri. Este vorba despre un grajd pentru animale în care se află cinci lei și tigri. Primele informații arată că animalele ar fi ale Circului Globus.

De asemenea, flăcările au cuprins și o clădire administrativă.

Pompierii au solicitat intervenția medicilor veterinari, luând legătura atât cu reprezentanți ai Circului Globus, cât și ai Grădinii Zoologice, astfel încât animalele să fie tranchilizate și mutate din grajdurile cuprinse de flăcări.

Reprezentantul ISU a precizat că la ora transmiterii acestei știri incendiul se manifestă la pereții clădirii și la o parte din acoperiș, iar animalele sunt în pericol mai ales din cauza fumului.