ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Băcăuanii sunt îndemnați să participe în număr cât mai mare la Marșul pentru viață, în ziua de 25 martie 2017, începând cu orele 16.30, anunță site-ul oficial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Sub genericul Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine! în municipiul Bacău, Marșul pentru viață se va desfășura pe traseul: Biserica Sfântul Dumitru-Narcisa – Catedrala Înălțarea Domnului.

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a binecuvântat demersul Asociației Studenți pentru viață de a organiza cea de-a șaptea ediție națională a Marșului pentru viață, eveniment care va avea loc în în ziua praznicului Bunei Vestiri.

Scopul acestor manifestări este de a oferi o mărturie vie despre importanța și sensul creștin al vieții umane și pentru a trage un semnal de alarmă asupra efectelor dezastruoase ale avortului asupra familiei și societății.

De asemenea, Marșul aduce în prim-plan necesitatea sprijinirii femeilor care urmează să nască copii binecuvântați de Dumnezeu.