ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a fost prezent marți, într-o cafenea din Iași, unde ar fi trebuit să discute cu studenții despre problemel pe care aceștia le întâmpinăîn viața de zi cu zi. Într-adevăr, acesta s-a întâlnit cu aproximativ 30 de tineri, însă cei care au fost prezenți în acea cafenea ar fi fost de fapt trimiși de conducerile universităților ieșene, iar alții erau membri ai Tineretului Național Liberal.

Silvian Emanuel Man, liderul Ligii Studenților din Universitatea AI Cuza din Iași, a scris despre acest „simulacru de întâlnire” pe pagina sa de Facebook. El a precizat faptul că tinerii neinvitați au fost opriți de SPP să participe la acest eveniment, care deși se dorea a fi unul transparent, a fost de fapt unul aranjat de consilierii președintelui, având un iz electoral.

Studentul face un apel la președintele Klaus Iohannis pentru organizarea unei discuții libere într-un amfiteatru din Iași pentru ca acesta „să simtă durerea, amarul și dezamăgirile studențimii române”.

„SPP-ul a avut astăzi misiunea de a opri accesul tinerilor neinvitați la „întâlnirea” președintelui Klaus Iohannis cu „studenții din Iași”. Administrația Prezidențială a organizat un simulacru de întâlnire, într-o cafenea Starbucks, cu 20-30 de studenți, dintre care jumătate erau trimiși de conducerile universităților ieșene, iar ceilalți erau membri ai Tineretului Național Liberal. Întâlnirea nu a fost anunțată public, crezându-se că studentul de rând nu vrea transparență...

Firește, s-a jucat un teatru mut, cu batista pe țambal. Nici vorbă de problemele reale din educație. Dacă oamenii primului om din stat consideră că așa trebuie să trateze problemele din educație au două opțiuni: ori își schimbă modul de lucru, ori pleacă!

Domnule Președinte, dacă vreți să vă implicați real și aveți curajul, noi vă invităm la Iași, să veniți într-un amfiteatru și să simțiți durerea, amarul și dezamăgirile studențimii române. Necenzurat și fără aranjamente. Dacă vreți să rămâneți Ficus, ascultați în continuare de consilierii care vă aranjează întâlniri cu iz electoral. Sunteți pe drumul cel bun!”, a scris Silvian-Emanuel Man pe contul său de Facebook.

 

SPP-ul a avut astăzi misiunea de a opri accesul tinerilor neinvitați la „întâlnirea” președintelui Klaus Iohannis cu „...

Posted by Silvian-Emanuel Man on Tuesday, November 22, 2016

Declarația lui Klaus Iohannis nu mai lasă loc de interpretări. Reacția președintelui după ce a fost acuzat că e sclavul americanilor