ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Sunt copiii orfani copii de mâna a doua care ar trebui să se mulțumească numai cu "părinți" homosexuali? Acești copii merită să fie lipsiți de unul sau ambii părinți biologici? Vrem ore de așa-zisă educație sexuală în care copiilor să li se arate diferite imagini explicite fără să fie nevoie de acordul părinților pentru asta?", a spus Ioana Picoș-Făgădaru, invitată la dezbaterea Inițiativei Coaliției pentru Familie din emisiunea "Femei de 10, bărbați de 10".
 
Ioan Șolea, Ioana Picoș - Făgădaru, Elena Merișoreanu, Adriana Antoni, Remus Cernea și Andrei Vulpescu au fost invitații Marinei Almășan și ai lui Mircea Radu în emisiunea de la TVR2, în care s-a discutat despre inițiativa Coaliției pentru Familie de a modifica Constituția 
 
"Să fie o coincidență faptul că toate țările care au legalizat parteneriatul civil au ajuns să legalizeze până la urmă și așa zisele căsătorii homosexuale și adopții de copii de către homosexuali sau să fie o tactică a pașilor mărunți? Dorim ca băile să fie unisex și elevii să meargă în același loc la baie ca și elevele? Toate astea în numele unei false toleranțe?
 
Dacă minoritatea homosexuală ajunge să căsătorească (pe motiv că se iubesc), de ce nu ar da România același drept și pentru poligami sau persoanele care trăiesc relații incestuoase, cu copii peste 18 ani?
 
Toți ne supunem acelorași legi în România! Fără standarde duble! Doi bărbați nu pot înlocui o mamă și două femei nu pot înlocui un tată.
 
Pentru a câta oară trebuie să răspundem atacului virulent împotriva definirii familiei și atacului împotriva normalității? Efectiv, ei nu doresc să înțeleagă că nimeni dintre noi nu e împotriva persoanelor homosexuale, ci împotriva ideologiei LGBT !
 
Nu suntem homofobi (acest termen nu există în dicționar), căci nu urâm persoana, ci păcatul, în toate formele lui de manifestare și de aceea nu putem numi răul-bine și binele-rău, cu atât mai mult nu îl putem legifera", afirmă Ioana Picoș - Făgădaru.