ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentă la Jocuri de putere, Ioana Picoș-Făgădaru a comentat amânarea deciziei CCR privind recunoașterea căsătoriilor homosexuale, spunând că i se pare o decizie ciudată.

"Dacă s-au gândit că e nevoie de mai mult timp, pot să mă gândesc că vor lua o decizie în profunzime, fiind atenți la repercusiuni. Întâlnesc opinii potrivit cărora oamenii care sunt împotriva homosexualității sunt încuiați la minte, că România e înapoiată din acest punct de vedere. A fi țară civilizată nu înseamnă a fi o țară perfectă. Milioanele de români care sunt împotriva homosexualității sunt încuiați?", a spus Ioana Picoș Făgădaru la Realitatea TV.

Actrița și purtătorul de cuvânt al Marșului pentru Viață România a prezentat în emisiunea lui Rareș Bogdan o serie de fotografii reprezentative de la paradele homosexualilor:

"În România au venit atât persoane homosexuale, cât și heterosexuale, cu copii, care au fost participanți pasivi. În alte țări, despre care se spune că sunt civilizate, li s-a permis să vină cu copii, care să participe activ. Veți găsi acolo copii îmbrăcați numai în chiloți, băieței în fuste, care dansează lasciv, imitând actul sexual. Acolo vom ajunge și noi? La paradele din România nu am văzut încă așa ceva. Ce se vede în țările acelea dezvoltate, civilizate, la paradele homosexualilor, țări pe care România trebuie să le ia drept etalon? Sunt imagini pe care le văd copiii de acolo. E normal așa ceva?"

"Aceste imagini reprezentative sunt dovada clară a faptului că legalizarea parteneriatului civil va aduce cu sine un prim pas către permiterea unor comportamente imorale și chiar traumatizante pentru copiii care ajung să fie martori la așa ceva, mai mult decât ce deja vedem la paradele homosexuale din România", a scris actrița pe Facebook.

 Cum s-a ajuns aici? "S-a legalizat parteneriatul civil, căsătoria între homosexuali nu a fost interzisă și, din acel moment, s-a mers din aproape-n aproape. Majoritatea țărilor care au aprobat parteneriatul civil au ajuns acum la așa-zisele căsătorii homosexuale și, automat, cu toate drepturile, au ajuns la adopții de copii", a concluzionat Ioana Picoș-Făgădaru.