ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Țiriac a lansat un atac extrem de dur la adresa protestatarilor din Piața Victoriei. Omul de afaceri a insinuat că manifestații ar fi puși de cineva să protesteze în piață mpotriva Guvernului.

„De ce imediat după alegerile democratice au început protestele? Eu nu înțeleg. Avem alegeri și o coaliție ajunge la peste 51%. După zece zile președintele e într-o piață alături de trei mii de oameni și vrea să dea jos Guvernul. M-au întrebat. Măi, Țiriac. Sunteți nebuni? Acești oameni ar trebui să ceară autorizație la primărie. Este democrație sau anarhie? Vă rog, nu fiți anarhiști", spune Țiriac la Realitatea TV.

Țiriac i-a și ironizat pe oamenii din Piață precizând că ar fi trebuit să meargă la vot atunci când au avut ocazia.

„Poate mă unesc cu ei în viitor să facă un partid și să voteze cu alții. Cei care nu au votat nu au dreptul să meargă în piață. Pancardele sunt tipărite bine. Oare sunt mânați de cineva? ", a mai spus Țiriac.