ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Editura Life Learning Education și Asociația Studenți pentru Viață vă invită la lansarea cărții „Bebe. O poveste din burtică”, de Veronica Iani. Lansarea va fi urmată de un atelier de lectură pentru copii și părinți, anunță stiripentruviata.ro.
 
Evenimentul va avea loc luni, 6 martie, de la ora 17.30, la Librăria Mihail Sadoveanu (Strada Edgar Quinet, nr. 10, Sector 1, București). Copiii prezenți vor primi o carte în dar de la autoare.
 
Cartea aduce pe înțelesul copiilor cele mai recente descoperiri ale științei — pe care nici mulți adulți nu le cunosc încă — despre viața… de dinainte de viață: cea a pruncului înainte de naștere. Scrisă la persoana întâi, povestea este odiseea măreață și emoționantă a vieții redată pe limba copiilor, cu irezistibile accente naiv-comice. Iar o odisee are întotdeauna un personaj principal și un „acasă” la capătul călătoriei. Personajul sunt eu. Ești tu. Sunt copiii noștri, frații și surorile noastre, părinții noștri: într-un cuvânt, Persoana Umană în infinita ei diversitate. Iar „acasă” este familia care își așteaptă noul membru cu brațele deschise. Ca să ajungă la ei, „eroul” parcurge un drum mai lung decât întregul univers. Este prima sa „formare”. Și cea mai importantă.

„Unii zic că cei 7 ani de acasă sunt cei mai importanți în formarea omului, alții că primele 1.000 de zile. Eu cred că viața intrauterină este cea mai importantă etapă în formarea omului. Iar în acest timp sănătatea și starea emoțională a mamei determină major evoluția noului om. Bebe. O poveste din burtică este atât de simplu și profund scrisă de Veronica Iani, încât oricine, copil sau adult, pricepe dintr-o suflare, cu mintea și cu inima, tot ce ni se transmite.”, a spus Nadia Tătaru, fondator Radio Itsy Bitsy.