ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Concertul pe care trupa Carla's Dreams din Republica Moldova îl susținea, vineri seară, la Mall Galeria din Piatra Neamț a fost întrerupt. Membrii formației au anunțat pe Facebook că mai multor persoane, inclusiv copii, li s-a făcut rău din cauza „temperaturii imposibil de suportat” și că vor „acționa legal” și vor depune plângeri la Poliție, relatează News.ro.

Aproximativ 3.000 de oameni erau prezenți la spectacol, iar unii dintre ei, printre care și copii, și-au pierdut cunoștința și au fost transportați la spital.

„Nu, nu mai continuăm. Concertul e gata aici! Sper să ne înțelegeți. (...) Băi, ești nebun? Nu vrem necazuri, nu vrem al doilea Colectiv!”, a anunțat solistul, potrivit vestea.net

 

Într-un mesaj pe Facebook, membrii formației Carla's Dreams spun că temperatura din locul în care susțineau concertul a fost imposibil de suportatși că mai multe persoane și-au pierdut cunoștința.

„Am oprit concertul din Piatra Neamț. Temperatură imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care și-au pierdut cunoștința. Vom acționa legal. Oamenii au venit la un concert, și nu la "mall" și, cu toate că legal nu este responsabilitatea noastră, vă rugăm să ne scrieți pe mara.ciama@globalrecords.com pentru asistență juridică gratuită în sensul acestui caz. De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru a "sensibiliza" afaceriștii care au adus 2 (DOUĂ!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumătate de litru chiar când au văzut prima persoana scoasă de ambulanta din sala supraplină!”, arată membrii trupei din Republica Moldova.

Ei îi roagă pe cetățenii din Piatra Neamț să se solidarizeze în acest caz.

„Nu ne vom lăsa și îi rugăm pe cetățenii din Piatra Neamț să se solidarizeze în acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV! Acum depunem plângere la poliție și lucrăm la sesizările necesare. Așa concerte NU trebuie să aibă loc niciodată! Ne cerem scuze de la toți care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda. (..) P.S.: Să răspundă” mai spun membrii Carla's Dreams.

Concertul Carla's Dreams a avut loc la Mall Galeria din Piatra Neamț.