ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihăiță Neșu a făcut un gest emoționant și a ales să își doneze ziua de naștere copiilor care au nevoie de terapie pentru a putea trece peste problemele locomotorii.

Neșu a lansat o campanie de strângere de fonduri care va dura trei luni, pentru a putea ajuta cât mai mulți copii și pentru a le oferi acestora un spațiu de recuperare și terapii avansate.

Cu lacrimi în ochi, fostul fotbalist vorbește despre micuții alături de care luptă zilnic și îi dau putere pentru a merge mai departe.

Fostul fotbalist spune că zâmbetele de pe fețele celor peste 45 de copii de care are grijă la fundație îi dau energie în fiecare zi. Neșu îi vede pe micuți ca pe o mare familie căreia vrea să îi ofere o viață mai bună.   

Duminică, 19 februarie, a fost ziua de naștere a lui Mihai Neșu. Cei care vor să ajute Fundația Mihai Neșu pot dona 2 euro dând un SMS la numărul 8838 până la data de 14 mai.

Mihăiță Neșu a vorbit despre proiectele sale și despre starea sa de sănătate.

„Slavă Domnului, sunt bine. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu pot să mă plâng de nimic. Fac în continuare terapie. Doar dragostea lui Dumnezeu și rugăciunile oamenilor m-au făcut să trec peste toate aceste lucruri mai puțin bune. Provin dintr-o familie mixtă, ortodocși și greco-catolici, mereu am fost credincios. Dar numai faptele tale arată dacă ești aproape de Dumnezeu” a spus Mihai Neșu pentru Antena 3.

Până aseară în contul fundației se strânseseră aproximativ 130 de mii de euro, iar cei care vor în continuare să ajute o pot face dând un SMS la numărul 8838 până la data de 14 mai.