ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscuta realizatoare radio - TV, Liana Stanciu, a luat poziție publică împotriva măsurilor pe care statul norvegian le-a luat împotriva familiilor Bodnariu și Nan.
 

"Nu pot să înțeleg ce se întâmplă. Mă depășește ...pentru că este inuman, lipsit de sens și lipsit de umanitate ce se întâmplă. Cred că nu există o mamă mai bună și mai puțin bună. Cred că acelea care își aruncă copiii nu sunt mame. Mai cred că femeile acestea minunate, Nan, Bodnariu sau cum se numesc ele, care au ales să nască și să iubească acești copii, sunt mamele lor. Și vor rămâne mamele lor. Iar noi, toate celelalte mame și tați de pe planetă sau măcar din România, ne vom strădui să facem tot ce putem noi, pentru a le aduce un strop de liniște.

Și mai cred că există niște oameni care au obligația să fie alături de aceste familii chinuite și să schimbe ceva", a spus Liana Stanciu, într-un clip postat de Alianța pentru Demnitate Națională (ADN):
 
Statul norvegian, prin agenția Barnevernet, a confiscat toți copiii familiilor Bodnariu și Nan, inclusiv pe cei în vârstă de câteva luni, pentru presupuse rele tratamente ale părinților.  Aceste măsuri au stârnit proteste vehemente în societatea românească, mai ales că acești copii au fost despărțiți chiar între ei, familiile lor având drept de vizită o dată la câteva luni.

Cel puțin declarativ, în soluționarea problemei s-a implicat și statul român.